--> «Може трапитися щось жахливе»: українців попередили про небезпеку у листопаді | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Може трапитися щось жахливе»: українців попередили про небезпеку у листопаді

0
«Може трапитися щось жахливе»:  українців попередили про небезпеку у листопаді
Відомий астролог Влад Росс склав астрологічний прогноз на листопад і розповів, чого слід побоюватися українцям, пише УНІАН.

«Листопад 2022 розпочнеться якраз під час коридору затемнень, який розпочався ще 25 жовтня сонячним затемненням і закінчиться 8 листопада місячним. Оскільки сонячне затемнення можна було побачити на території країн колишнього Радянського Союзу, Східної Європи, в тому числі України, на цих територіях може трапитися щось жахливе. Літаки вже почали падати: один в Єйську, інший в Іркутську. Це провісник великих випробувань. Однак небезпека може бути пов'язана також і з застосуванням «брудної бомби». Це все дуже небезпечно», - розповів Влад Росс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Він уточнив, що в першій половині місяця будуть відбуватися важкі події, які негативно позначаться на практично всіх людях. Також астролог передбачав переломний момент у війні - відбудеться подія, яка сильно вплине на хід бойових дій і майбутнє України в цілому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні