Всесвіт намагався вас попередити.: чого чекати українцям 29 жовтня

1
Всесвіт намагався вас попередити.: чого чекати українцям 29 жовтня
Сьогодні життя поставить людей у такі обставини, що кожному необхідно буде визначитися, на чиєму боці – добра чи зла – він знаходиться. Чи варто говорити, що перш ніж зробити рішучий крок, необхідно ретельно зважити всі «за» і «проти», щоб потім не пошкодувати про помилкові дії, пише ТСН.

Гороскоп на 29 жовтня для Овнів

Сон, який ви побачите цієї ночі, важко буде правильно розшифрувати: тільки з часом ви зрозумієте, що саме побачили і про що Всесвіт намагався вас попередити.

Гороскоп на 29 жовтня для Тельців

Як би сильно цього дня вас не дратували близькі люди, пам'ятайте, що вам немає ким їх замінити, тому вибудовувати стосунки необхідно з тими, хто є, тим більше, що вони вас терплять у будь-яких життєвих ситуаціях.

Гороскоп на 29 жовтня для Близнят

Домашні клопоти відвернуть вас від сумних думок, які можуть «накрити» вас від самого ранку: чистота і порядок не лише прикрасять навколишній простір, але й забезпечать мир у душі.

Гороскоп на 29 жовтня для Раків

Якщо ви давно збиралися поговорити з близькою людиною про проблеми, що існують у ваших стосунках, кращого часу вам не знайти: сьогодні ви розумітимете одне одного з пів слова і навіть з півпогляду.

Гороскоп на 29 жовтня для Левів

День сприятливий для того, щоб подбати про своє здоров'я: якщо дозволить погода, необхідно прогулятися на свіжому повітрі, ще краще – зайнятися спортом і включити в меню якомога більше овочів і фруктів.

Гороскоп на 29 жовтня для Дів

Поганий настрій нинішнього дня необхідно «лікувати» яскравими враженнями: якщо вибратися до театру чи на концерт немає можливості, можна подивитися хорошу виставу чи фільм в інтернеті.

Гороскоп на 29 жовтня для Терезів

Відкладіть з'ясування стосунків із близькою людиною на інший день – сьогодні ви не досягнете взаємопорозуміння, а заженете конфлікт – якщо він дійсно існує – ще глибше.

Гороскоп на 29 жовтня для Скорпіонів

Критичні зауваження, які ви можете сьогодні почути від близьких вам людей, здебільшого виявляться справедливими, тож на них необхідно звернути увагу і виправитися.

Гороскоп на 29 жовтня для Стрільців

Енергетику, яка близька до нуля, необхідно «підживити»: поспілкуватися з приємними вам людьми, почитати гарну книжку – як стару й улюблену, так і нову, яка обіцяє приємні моменти від «знайомства» з нею.

Гороскоп на 29 жовтня для Козорогів

День, незважаючи на його вихідний статус, можна присвятити роботі: справи йтимуть легко, без напруження – начебто самі собою, тому необхідно скористатися сприятливим моментом для вирішення важливих завдань.

Гороскоп на 29 жовтня для Водоліїв

Дрібні неприємності, можливі в цей час, не варто сприймати близько до серця – вони жодним чином не вплинуть ні на гармонію в особистому житті, ні на благополучні життєві обставини.

Гороскоп на 29 жовтня для Риб

День, коли рекомендується повертати борги – якщо немає можливості розплатитися повністю, потрібно віддати хоча б невелику частину того, що заборгували: статус неплатника – погана прикмета.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
люди це сайт маяківських циган?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні