У Луцьку зловили водія зі смертельною кількістю алкоголю в крові який влаштував ДТП

0
У Луцьку зловили водія зі смертельною кількістю алкоголю в крові який влаштував ДТП
На Волині затримали п’яного водія Mazda, який протаранив іншу автівку, коли здавав задом. Вміст алкоголю у крові порушника ПДР перевищував 5 проміле.

Патрульна поліція Волинської області повідомила, що під час перевірки водія на стан сп’яніння “Drager знову показав у небо". Виявилося, що раніше водій вже притягався до відповідальності за кермування в стані сп’яніння та був позбавлений водійських прав.

"Днями патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Сенаторки Левчанівської, що у Луцьку. На місці події інспектори з’ясували, що керманич авто Mazda не слідкував за дорожньою ситуацією та, рухаючись заднім ходом, протаранив автомобіль марки Ford. Під час спілкування з чоловіком, який скоїв ДТП, поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти тест на огляд алкогольного сп’яніння. Результат — понад 5 проміле", – розповіли патрульні.

До того ж водій їздив без водійського посвідчення, оскільки його забрали у нього, коли піймали п’яним за кермом.

Відносно порушника поліцейські склали протокол за ч. 2 ст. 130 (Повторне керування транспортним засобом в стані сп’яніння протягом року) КУпАП та інші адміністративні матеріали. На місце ДТП патрульні викликали слідчо-оперативну групу для встановлення обставин аварії.

Довідково: Алкоголь значно впливає на реакцію людини, що сіла за кермо. Допустимий вміст алкоголю в крові людини, яка керує транспортним засобом 0,2 проміле. Уже понад 3,0 проміле вважається критичним станом і алкогольним отруєнням. А от 5 проміле є вже відносно смертельною дозою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні