Росія хоче заманити ЗСУ в пастку - Зеленський

0
Росія хоче заманити ЗСУ в пастку - Зеленський
Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю італійському виданню Corriere della Sera заявив, що росіяни намагаються заманити українські війська у пастку, тому роблять вигляд, що готуються покинути Херсон і вивозять населення.

“Я не бачу, щоб вони бігли з Херсона. Це інформаційна атака, я не можу розголошувати все. Ця атака робиться для того, щоб ми пішли туди, щоб перекинули війська з інших небезпечних напрямків туди. Це була їхня інформаційна операція. Вони не готові залишити Херсон. Але вони знають: якщо ми досягнемо успіху, вони не матимуть змоги вийти. Це оточення. Росіяни знають цю проблему та небезпечну ситуацію. Але ми працюємо над цим”, – заявив Зеленський.

Президент додав, що окупаційна влада переміщує невелику кількість населення з території Херсона, тому це виглядає, як театр. Їхні найбільш підготовлені солдати на своїх місцях, але ніхто насправді не виїхав.

“Ми зможемо звільнити Херсон. Але це буде складно, тому що ціною є люди. Ми ставимося до людей не так, як у росії. Для неї не важливо, скільки людей помруть завтра, але для нас це дуже важливо. Ми не можемо так чинити. Тому ми думаємо, шукаємо шляхи, просимо дати нам більше броньованої техніки, щоб зберегти більше людей. Вони переміщують не дуже багато. Це театр. Їхні найбільш підготовлені солдати на своїх місцях. Ніхто не виїхав. Ми бачимо це і не віримо їм”, – зазначив Зеленський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні