--> Волинська область економить найбільше електроенергії в усій Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинська область економить найбільше електроенергії в усій Україні

0
Волинська область економить найбільше електроенергії в усій Україні
В "Укренерго" назвали області України, які найбільше економлять електроенергію. 24 жовтня лідерами стали Волинська – на 16,7%, а також Хмельницька – на 15%.

"Щоразу, коли ми вранці відмовляємося від того, щоб разом з електрочайником увімкнути ще якийсь потужний прилад, кожен із нас відстрочує введення примусових відключень електроенергії. А коли ми відмовляємося від цього ввечері – наближаємо момент, коли ці обмеження знімуть для тих, хто живе поруч", – зазначили в компанії.

Разом з тим влада закликає українців не повертатися з-за кордону до весни, так як зима може бути складною через терор мирного населення методом обстрілів російською армією критичної інфраструктури.

Міністр реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук під час інтерв'ю в ефірі телемарафону повідомила: "Ви бачите: Росія перейшла до терору цивільного населення, вона не може воювати з армією, вона програє на полі бою".

Верещук закликала українців, які мають таку нагоду, залишитися перезимувати за кордоном: "Буду просити не повертатися, нам треба пережити зиму. На жаль, сіті не витримають, ви бачите, що робить Росія… Не треба цього робити. Якщо є можливість – залиштеся поки що перезимувати за кордоном".

Верещук додала, що їй хотілося б, щоб навесні всі разом відбудовували Харківську, Херсонську області та всі інші міста та села України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні