Росія сьогодні запускає ядерні балістичні ракети: перевіряють зброю

0
Росія сьогодні запускає ядерні балістичні ракети: перевіряють зброю
Військами РФ здійснено пуски міжконтинентальної балістичної ракети "Ярс" та балістичної ракети "Синева".

Росія у середу, 26 жовтня, провела тренувальні пуски балістичних ракет із ядерними боєголовками, повідомляють російські ЗМІ.

За тренувальними пусками по полігону Кура на Камчатці спостерігав президент РФ Володимир Путін.

"Під керівництвом Путіна проведено тренування наземних, морських та авіаційних стратегічних сил стримування, в ході якого відбулися практичні пуски балістичних та крилатих ракет", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що на Камчатці зроблено пуски міжконтинентальної балістичної ракети "Ярс" з Плесецька та балістичної ракети "Синева" з акваторії Баренцевого моря.

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу повідомив, що навчання щодо нанесення масованого ядерного удару стратегічними ядерними силами ЗС РФ проведено "у відповідь на ядерний удар противника".

Міноборони РФ опублікувало кадри польоту стратегічного ракетоносця Ту-95МС під час тренування стратегічних сил стримування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні