Стало відомо, що путін гей

2
Стало відомо, що путін гей
Путін може захоплюватися чоловіками, а Аліну Кабаєву йому “підсунули” як виправдання його гетеросексуальної орієнтації, пише ТСН.

Про це розповіла ексдепутат Держдуми РФ, оперна співачка та блогер Марія Максакова.

За її словами, у житті фюрера Путіна Кабаєва з’явилася раптово - її йому підсунули олігархи. Путін вважав їхній роман досить вдалим для того, аби зменшити потік чуток про його захоплення чоловіками.

“Путін імітував захоплення Кабаєвою. Але коли зайшла мова про щось серйозніше, всі зрозуміли, що жити з нею він точно не збирається. Не хоче він ділити із жінками свій вільний час”, - заявила Марія Максакова.

До речі, про нетрадиційну орієнтацію говорять і по відношенню до голови Держдуми В'ячеслава Володіна. Водночас влада в РФ систематично посилює тиск на ЛГБТ-спільноту.

“Єдине, з чим Кабаєва добре впоралася, це те, що народила йому спадкоємця. Спочатку одного. І все одно нічого не виходило. Вона вирішила закріпити та народила другого спадкоємця", - зазначила Максакова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВІН ПАСИВ?
Відповісти
теж мені новина...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні