З чим носити срібло: правила й поради*

0
-3
З чим носити срібло: правила й поради*
Срібло вважається найкращим матеріалом для виготовлення універсальних ювелірних прикрас. Не всім підходить чи подобається золото, або не кожен може собі дозволити золоту принаду, тож срібні прикраси стають вдалою, і нічим не гіршою, заміною. Вишукані прикраси зі срібла у великому асортименті представлено в магазині Gold.ua за посиланням https://gold.ua/ua/products/serebryanye-izdeliya. В інтернет-магазині за необхідності можна підібрати прикраси на вечірку, романтичну зустріч чи для щоденного використання. Важливо при цьому належним чином підбирати гардероб та враховувати інші правила носіння срібла.

З яким вбранням носять срібні прикраси



Попри те, що вироби зі срібла вважаються універсальними та практичними, їх також треба вміти правильно носити. Зокрема вечірнє та денне вбрання гарно поєднується з виробами із металевим блиском. Та при цьому прикраси повинні бути рівномірно розташовані на вас. Наприклад, не варто скупчувати все в області голови та шиї (сережки+кольє+прикраса для волосся). Кращий вигляд матиме комплект із каблучки, браслетів та сережок.

У випадку дотримання суворого дрес-коду також можливо підібрати компромісний варіант. Це можуть бути невеличкі пусети або каблучки невеликого розміру. Також охайна брошка не порушить стриманий стиль одягу. Єдиний момент — коштовні вставки повинні бути невеликі та прозорі або білі, щоб не привертати до оздоби непотрібної уваги.

Найбільша свобода дій спостерігається при підборі оздоблення до святкової сукні. Весільний образ чудово доповнить обручка із цирконієм чи діамантом, а вушка прикрасять сережки із цим же мінералом. Також можна купити срібні прикраси у вигляді кулона, браслета, кольє, але знову ж таки — носити їх потрібно без зосередження в одному місці.

Нюанси використання срібних прикрас



Чим більші оздоблення, тим менша кількість їх має бути на дамі. Іноді достатньо одного срібного шедевра, щоб привернути до образу належну увагу. В основному рекомендують 2–3 срібні прикраси для жінок, щоб виглядати стильно і при цьому невимушено. Також вам можуть бути корисні наступні поради:

  • Срібні прикраси дозволяється носити всім охочим в будь-якому віці. Звісно, існує окрема категорія срібних прикрас для чоловіків, окрема для жінок, а ще інша — для дітей. В жодному разі оздоблення не має домінувати над природною красою свого власника.

  • Зрілим дамам слід віддавати перевагу масивним прикрасам зі срібла. Це може бути великий кулон чи масивне кольє, головне щоб при цьому не відчувались незручності.

  • Фізичні особливості можна як підкреслити за допомогою срібної оздоби, так і пом'якшити. Саме тому сережки можуть відповідати формі обличчя, а кольє — шиї. Також гарно виглядає короткий ланцюжок на дівчатах з витонченою шиєю. Якщо ж такої природної краси немає, тоді варто віддавати перевагу довгим ланцюжкам з кулоном.



Модні тенденції хоч і жорсткі, але дають необмежену можливість комбінувати, фантазувати, експериментувати. Якщо дуже хочеться, то можна і обійти встановлені правила заради творчої ідеї та реалізації натхнення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні