У розвідці розповіли про небезпеку з боку Білорусі

0
У розвідці розповіли про небезпеку з боку Білорусі
Сусідня Білорусь не має ударного угруповання, яке було готове для наступу. Втім, Олександр Лукашенко проводить навчання особового складу, пише РБК-Україна.

Робить це самопроголошений президент, аби відтягувати увагу та сили України зі сходу та півдня. Про це розповів представник ГУР Андрій Черняк.

З його слів, наразі біля українсько-білоруського кордону розташовані шість батальйонів збройних сил Білорусі та один загін сил спеціальних операцій збройних сил.

«Звичайно, що потенційна небезпека зі сторони Білорусі для України існує. З території РБ здійснюються запуски ударних БПЛА, які Росія закупила в Ірану, туди переміщено літаки МіГ-31К, які можуть нести ракети «Кинджал», - додає Черняк.

Черняк наголосив, що від квітня Лукашенко регулярно намагаються уникнути відкритого вторгнення до України, хоч «президент» став учасником цієї війни, коли РФ почала використосувати територію Білорусі як плацдарм.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні