Відома українська акторка зробила свій вибір на користь рф

1
Відома українська акторка зробила свій вибір на користь рф
Відома актриса, зірка серіалів "Слуга народу", "Останній москаль" та "Будиночок на щастя", Галина Безрук, вирішила замовчувати повномасштабне вторгнення росії в Україну. Більше того вона залишилася жити і працювати в росії, пояснюючи це тим, що їй важливіше її сім’я, оскільки з чоловіком вона помирилася, пише Телеграф.

Попри те, що творить армія рф на її батьківщині, Галина "прикривається" своєю дочкою, і продовжує активно працювати в театрі та кіно, розважаючи російського глядача.

Крім цього, Безрук поскаржилася на своїх земляків, які пишуть їй повідомлення, із закликами одуматися. Щобільше, актриса вважає, що її всі мають зрозуміти, і якщо "ворушити мізками", то її позиція стає дуже зрозумілою, адже її чоловік та дитина росіяни.

"Ті прокльони, які шлють, я їх уже навіть не читаю. Просто бачу перше слово і відразу блокую. Я навіть не розумію, у мене немає часу кожному диванному критику пояснювати ситуацію, яка склалася в мене. Якщо трохи поворушити мізками, цілком зрозуміло, чому я перебуваю там, де я є. Хто мій чоловік, хто моя дитина — якої вони національності. Я обираю родину. Я не обираю батьківщину, я обираю сім’ю. Найближчих мені людей — себе та сім’ю", — заявила українська актриса.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От цікаві наші інтернет видання! Пишуть, аби писати! Ну яка ж вона (Безрук) відома актриса??? Ну зіграла пару ролей в якихось серіальчиках... І вже робите з неї знаменитість, зірку! Не треба!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні