Влада терміново звернулася до українців

0
Влада терміново звернулася до українців
З 24 лютого 2022 року Україну покинуло 9,3 мільйона українців, повернулися вже 7,4 мільйона осіб. Втім, наразі за кордоном ще перебуває 2,1 мільйона громадян України, пише 24 канал.

Так, їх закликають перезимувати поза межами України. Про це міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук розповіла в ефірі всеукраїнського телемарафону.

Верещук звернулася до українців, які перебувають наразі за кордоном із закликом не повертатися на зиму до України.

«Буду просити не повертатися, нам треба пережити зиму. На жаль, мережі не витримають, ви бачите, що робить Росія», – заявила вона.

За її словами, якщо є можливість залишитися поки що перезимувати за кордоном, то варто це зробити. Вона наголосила, що, звичайно, хотілося б навесні, щоб всі разом відбудовували нашу Харківщину, Херсонщину і всі решта міста і села України.

«Наші діти мають жити і навчатися тут, поки що утримаймось, тому що розуміємо, що ситуація погіршуватиметься, і зиму треба вижити. Переживемо зиму, а далі будемо думати про все решта», – підсумувала вона.

Міністерка додала, що повернутися зараз – це знову ж наразити на небезпеку себе, своїх дітей чи вразливих родичів, які можуть бути хворі, маломобільні чи похилого віку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні