Путін спробує наступати на Україну з Білорусі: чим це закінчиться

1
Путін спробує наступати на Україну з Білорусі: чим це закінчиться
Не вщухають розмови про те, що Путін знову буде наступати зі своїми війська зі сторони Білорусі. Командувач Сухопутних військ передбачив, чим це може закінчитись для Кремля, пише 24 канал.

Нещодавно у Генштабі повідомляли, що Лукашенко готується до проведення мобілізації. Очевидно, Путін змушує свого вірного пса допомагати знову атакувати Україну з півночі, однак генерал-полковник Олександр Сирський переконаний, що це закінчиться для обох диктаторів повним провалом.

Росія ризикує стати на ті самі граблі
Американське ЗМІ поставило запитання Сирському про напад зі сторони Білорусі. Як відомо, Росія знову почала перекидати більше військ і техніки до білорусько-українського кордону.

Попри те, що більшість експертів переконані, що це лише трюк», аби відтягти українські війська з Півдня та уповільнити контрнаступ ЗСУ на Херсон, командувач Сухопутних військ так не вважає.

«Звичайно, росіяни готуються до ескалації бою і переведення конфлікту в інші зони бойових дій. Вони готуються до дій, спрямованих на послаблення наших угруповань», – зазначив Сирський.

Однак він також сказав, що ворог ризикує уже вдруге наступити на ті самі граблі та вдарити собі по обличчю. Тобто не варто думати про те, що окупанти можуть успішно наступати цього разу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Браво - стаття ще та по інформативності !!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні