Секрети головкому ЗСУ Валерія Залужного

0
 Секрети головкому ЗСУ Валерія Залужного
Астролог Наталія Власенко склала натальну карту для головнокомандувача Збройними силами України Валерія Залужного, пише Уніан.

На своїй сторінці в Instagram вона написала, що Залужний народжений під знаком Зодіаку Рак. А серед представників цього зодіакального сузір'я багато хороших військових, патріотів і захисників батьківщини.

"Місяць у Терезах дає йому дипломатичний характер, вміння себе показати у вигідному світлі, але так само управитель Місяця - Венера - перебуває в Раку в десятому будинку, що підкреслює важливість кар'єрного зростання для нього і так само вміння вести за собою людей", - написала астролог.

Вона додала, що Сонце в 10 будинку говорить про те, що Залужний людина широкої душі, усміхнена, дитина в душі. У нього дуже велика внутрішня сила, хоч місцями він може бути невпевнений у собі. Також для нього дуже важливо, щоб ним пишалися, особливо тато.

"Місцями невміння (страх) робити вибір, запальність, підвищена емоційність. Я б сказала, що він схильний сам себе блокувати місцями. Але таланти з минулого життя дають йому обумовлений чимось вибір професії, як би з дороги звернути складно. А одержимість тим, щоб його помітив і оцінив тато підштовхує до нових висот. Травми дитинства дуже часто нам допомагають", - додала Власенко.

Вона уточнила, що Залужний є хорошим учителем і наставником. При цьому він не вірить, що удача супроводжує людей просто так. За словами астролога, головком ЗСУ вважає, що всього потрібно домагатися тільки працею. Тим більше він володіє неймовірним почуттям справедливості.

Валерій Залужний: сумісність з натальною картою України
"Його Марс співвідноситься з четвертим будинком гороскопу України, що ще раз підкреслює його настрій щодо захисту батьківщини. Саме він автор якихось заплутаних військових багатоходівок. Можливо, його управління приведе нас до вирішення проблем дипломатичним шляхом", - додала експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні