На Волині уже відновили електропостачання 91 тисячі споживачі

0
На Волині уже відновили електропостачання 91 тисячі споживачі
Волинські енергетики всю ніч ліквідовували наслідки ракетних ударів по Ковелю та Луцьку. Вже підключено 91 тисячу споживачів. Частково без електропостачання залишаються місто Луцьк, Ковель, Луківська та Головненська територіальні громади Ковельського району.

Про це йдеться у телеграм-каналі голови Волинської ОВА Юрія Погуляйка.

«Роботи ремонтних бригад «Волиньобленерго» тривали протягом усієї ночі. Станом на зараз в області відновлено електропостачання 91 тисячі споживачів. Використовуються всі можливі резервні схеми живлення. Частково без електропостачання залишаються Луцьк та Ковель, Луківська та Головненська територіальні громади Ковельського району. У деяких містах спостерігається знижений рівень напруги. Можлива почергова подача живленням деяким споживачам», - йдеться у повідомленні.

Погуляйко наголосив, що відновлення мережі триває та закликав краян набратися терпіння і - розумінням поставитися до ситуації.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні