Чи здатна росія знищити всі наші електропідстанції

1
Чи здатна росія знищити всі наші електропідстанції
Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати українські міста, цілячись в об'єкти критичної інфраструктури. Сьогодні «прильоти» по кількох підстанціях були зафіксовані в західних областях України, тому у мешканців виникали проблеми зі світлом та водопостачанням.

Міністр енергетики України Герман Галущенко в інтерв'ю для «Ми-Україна» розповів, чи здатна РФ знищити всі наші електропідстанції, пише Главком.

За його словами, коли ракета пошкоджує один енергетичний об'єкт, то є інший, який його оперативно підміняє. І зараз служби так роблять постійно, включаючи з інших ліній та електростанцій.

«Я думаю, у них не вийде знищити абсолютно всі наші підстанції так, щоб ми не змогли їх використовувати», – зазначив міністр енергетики.

Також він наголосив, що зараз відчувається велике єднання, тому що приватний та державний сектор об'єдналися, щоб боротися із викликами, які нам кидає противник.

Герман Галущенко розповів, що зараз енергетика, як ніколи, функціонує як єдиний механізм, як єдиний організм, щоб подолати ті наслідки, з якими наша країна змушена щодня стикатися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пащенко. Може досить сміття розносити. Щось своє ресторатор вигадай та напиши
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні