Який насправді план наступу рф

0
Який насправді план наступу рф
Російська Федерація може скомбінувати ракетні удари по Україні з імітацією наступу на різних напрямках фронту.

Ймовірно, саме для цього РФ перекинула до Білорусі носії гіперзвукових ракет Х-47М "Кинджал", вважає військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.

"Днями я говорив, що російське командування відправляє в зону бойових дій частково мобілізованих у форматі "маршових батальйонів". Тобто без повноцінної комплектації технікою. Власне, цей процес прискорився в рази і це насторожує. Якщо раніше такі підрозділи супроводжувалися хоча б легкоброньованою технікою або транспортними засобами, то зараз масово женуть виключно кількісно", – зазначив він.

Під час оголошення "воєнного стану" ворог може готувати імітацію наступу. Не просто так РФ перекинула в Білорусь винищувачі-перехоплювачі МіГ-31К.

"Не можу сказати, що це становить якусь критичну загрозу, але нагадаю, що 10 жовтня масовані ракетні удари по території України супроводжувалися спробами окупантів наступати в низці напрямків. Успіху вони не мали, але факт залишається фактом", – попередив Коваленко.

Він додав, що цей план не вирішує ні тактичних, ні, тим більше, стратегічних завдань РФ.

"Тупішого рішення бути не може. А використання Х-47М "Кинджал", які зараз Росія не здатна виробляти, і зовсім бачиться проявом неадекватності та істерії. Хоча неадекватність та істерія – це вже звичайні настрої у стінах Кремля", – додав експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні