Чоловік кулаками забив власну матір

0
Чоловік кулаками забив власну матір
У Вінницькій області чоловік у стані алкогольного сп’яніння побив свою матір до смерті. Зловмисника вже затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

До поліції надійшло повідомлення від мешканця села Журавлівка про те, що у власному будинку померла його 58-річна мати.

За вказаною адресою прибула слідчо–оперативна група поліції. Для з’ясування причин смерті тіло жінки направили до судово–медичної експертизи. За попередніми висновками експерта, смерть потерпілої настала внаслідок численних травм голови.

Працівники поліції встановили, що між сином та його матір’ю виник конфлікт, під час якого він кулаками та дерев’яним бруском завдав кілька ударів в область голови потерпілій. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла.

Зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.121 ККУ (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої). За такий злочин йому загрожує до 10 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні