--> У Луцьку на ЛПЗ місцеві обурені поведінкою переселенців: п'ють і матюкають. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку на ЛПЗ місцеві обурені поведінкою переселенців: п'ють і матюкають. ВІДЕО

2
У Луцьку на ЛПЗ місцеві обурені поведінкою переселенців: п'ють і матюкають. ВІДЕО
У Луцьку скаржаться на переселенців, які тероризують район ЛПЗ і матюкають студентів.

Про це повідомляє телеканал «Конкурент TV».

Внутрішньо переміщені особи, які мешкають у гуртожитку Луцького вищого професійного училища, що на вулиці Бенделіані,3, регулярно розпивають спиртне, матюкають студентів, викидають сміття з балконів і часто поводяться просто неадекватно.

Вже не один тиждень про них гудуть соцмережі. Зокрема, судячи із дописів у фейсбуці мова йде про кількох жінок – переселенок із міста Бахмут Донецької області.

«Недавно була свідком розмови тієї жінки, що в шапці, з якимось хлопцем. То вона на пів ЛПЗ кричала, що «іх дєржава мнє копєйкі платіт, що я вон мусор хожу собіраю». Мене дуже обурили її слова за те «іх дєржава». Поліція приїжджає там майже кожен вечір, це нічого не змінить», – пишуть коментатори.

Таких коментарів під дописами, де фігурують панянки з Бахмута, сотні. Про частоту візитів правоохоронців до гуртожитку каже і дільничий Микола Гловацький. Конфліктні ситуації виникають практично щотижня. Деталі – у відео.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому не виселяють з гуртожитка?! Агов, влада?!
Відповісти
Мочіть тих кацапів в сортирах і закопуйте в дубовому гаю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні