Супутник зафіксував накопичення військ у Білорусі на кордоні з Україною. ФОТО

1
Супутник зафіксував накопичення військ у Білорусі на кордоні з Україною. ФОТО
У "Зябрівці" стало більше військових вантажівок, армійців РФ, а також зросла територія самого військового містечка, пише Радіо Свобода.

На авіабазу у Білорусі "Зябрівка", що біля кордону з Україною, за останні два місяці перекинули додаткову військову техніку, яку помітили на супутникових знімках.

За даними ЗМІ, стало більше і військових вантажівок, і російських військових, зросла і територія самого військового містечка.

Один супутниковий датований 24 серпня, другий – 16 жовтня. На опублікованих супутникових знімках видно, зокрема, зенітні ракетні комплекси С-300 та С-400. На знімку, зробленому 16 жовтня, також видно потяг, який прибув із пальним.

Крім того, як свідчать кадри, у північній частині аеродрому з'явилися піщані насипи. ЗМІ пояснює, що на таких же насипах в інших військових частинах встановлюють станції радіолокації, які використовуються для ідентифікації цілей і наведення ракет.

Анонімний житель Гомельського району, де розташована військова авіабаза, розповів, що на початку жовтня туди прибули російські військові. Доступ до "Зябрівки", за його словами, все ще закритий.

"Росіяни живуть там із весни, але в обмеженій кількості. Доступ до Зябрівки закритий, як і раніше. Як стояли, так і стоять російські війська, але зараз більше техніки та людей", - сказав місцевих чоловік.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та розхерачити нафіг те льотовище і квит!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні