Відома російська акторка на смерть збила людину

3
Відома російська акторка на смерть збила людину
Російська акторка Анна Большова збила на смерть людину. ДТП сталося 14 жовтня у російському селі Грачівка, пише Телеграф.

ЗМІ повідомляють, що 46-річна акторка театру та кіно Анна Большова на своїй німецькій іномарці стала винуватцем аварії та збила жінку. Журналісти зазначають, що акторка на момент смертельної події була твереза, а за кермом була одна.

За деякою інформацією, причиною аварії могло стати те, що акторка не побачила у темряві пішохода та випадково наїхала на нього.

«Це сільська неосвітлена дорога. Большова сама зателефонувала до поліції і викликала швидку», — повідомив інсайдер.

Врятувати постраждалу жінку не вдалося. Вона померла дорогою до приїзду лікарів. Де зараз знаходиться російська акторка, не повідомляється.

Водночас, повідомляється, що в крові загиблої в цій аварії 31-річної Олесі Борисенко знайшли алкоголь. Передбачається, що жінка при переході темною вулицею не помітила автомобіль акторки. Місцеві мешканці постійно скаржаться на погану освітленість дороги на цій ділянці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто ця невідома "відома" для чого українцям знати про россійський непотріб, який роками вибирав путіна, податками підтримував війну, "культурна" окупація роками нищила Українську Культуру! Певно журналісти масковскіє?? Яка ганьба і сором!
Відповісти
Навіщо нам ця новина?
Відповісти
Гидко читати новини про цих тварин, сидячи в бліндажі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні