2023 рік стане для України визначним

1
2023 рік стане для України визначним
Світ стоїть на порозі докорінного переформатування міжнародних відносин. Наступний рік може ознаменуватися завершенням агресії росії та збільшенням рівня напруженості в різних регіонах світу, пише 24 канал.

Є всі передумови вважати, що ескалація нестабільності може призвести до нового глобального конфлікту, розповів політолог Олег Саакян.

Експерт зазначив, у 2023 році світ може змінитися «до невпізнаваності».

«Повірте, у 2024 році вибори у США можуть відбувати в абсолютно іншому контексті, з абсолютно іншим порядком денним і, можливо, навіть з іншими фаворитами виборчої кампанії. Тому що 2023 рік стане визначним не лише для України, але і для світу багато в чому», – пояснив оглядач.

Зокрема, за його словами, у 2023 році, з високою ймовірністю, стане зрозумілою розв'язка російсько-української війни. Також він переконаний, що на сьогодні немає жодних гарантій, що російсько-українська війна стане фіналом нерозпочатої Третьої світової війни.

«Цілком вірогідно, що це лише пролог і «демо-версія», що на нас може очікувати у багатьох точках світу й однією росією це не обмежиться», – вказав експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А для імперії людоїдів останнім
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні