Різновиди жалюзі та їх особливості*

0
1
Різновиди жалюзі та їх особливості*
Жалюзі – альтернатива звичним шторам. Це сонцезахисні системи, що відрізняються практичністю та тривалим періодом експлуатації. Конструкції складаються із численних пластин, які називають ламелями. У продажу https://nikoss.com.ua/ukr/ представлені різні види систем, призначених для захисту від сонячних променів та від сторонніх поглядів. Розглянемо їх докладніше.

Горизонтальні жалюзі – популярна продукція



Горизонтальні жалюзі
Горизонтальні жалюзі


Це вироби, в яких найчастіше використовуються пластикові ламелі. Їх цінують за низьку вартість та за тривалий термін служби. Також горизонтальні жалюзі виготовляються з натуральної деревини та алюмінію. До особливостей таких моделей відноситься міцність та надійність.

Горизонтальні жалюзі – один із найкращих варіантів для оформлення пластикових вікон. Це конструкції, які мають значні переваги:

  • легкий догляд – очищення від забруднень виконується з урахуванням матеріалів, з яких виготовлені ламелі;

  • простий монтаж – встановлення конструкцій не займає багато часу. Можна скористатися послугами фахівців або зробити все самостійно, якщо є практичні навички;

  • різноманітність кольорів – можна обрати оптимальний варіант, виходячи з особливостей інтер'єру;

  • налаштування інтенсивності світлового потоку – елементи повертаються на 180 градусів. Можна плавно регулювати рівень освітлення, виходячи з власних побажань.



Вертикальні жалюзі – сучасне рішення



Вертикальні жалюзі – конструкції, що широко використовуються для захисту від палючого сонця та для створення затишної обстановки. Їх часто встановлюють в офісах, навчальних закладах, бізнес-центрах. Особливість жалюзі у тому, що ламелі розміщуються у вертикальному напрямку. Конструкції виготовляються із різних матеріалів. До них відноситься льон, поліестер, бавовна. Тканини мають гладку чи фактурну поверхню. Вибір залежить від особистих запитів.

У чому полягають переваги вертикальних жалюзі? Назвемо головні моменти:

  • незвичність – сонцезахисні системи чудово виглядають та привносять в інтер'єр нові акценти;

  • практичність – захист від сторонніх поглядів та від палючого сонця. Світловий потік регулюється поворотом ламелей;

  • довговічність – використовуються тканини, що мають пиловідштовхуючі та антивигораючі властивості.
    Матеріали тривалий час зберігають первісний вигляд і не накопичують пил;

  • доступна ціна – вартість виробів прийнятна, тому можна купити вертикальні жалюзі та оформити вікна у сучасному стилі;

  • величезний асортимент продукції – вибір тканини, кольору, ширини ламелей. За бажанням можна комбінувати тканини різних відтінків за певними схемами.



«День-ніч» – оригінальний варіант



Жалюзі «день-ніч»
Жалюзі «день-ніч»


Це унікальні світлозахисні конструкції, які складаються із подвійного полотна. Жалюзі «день-ніч» не тільки виконують практичні функції, а й прикрашають приміщення. Рулонні штори забезпечують захист від сонця та від зайвих поглядів. У них поєднані переваги звичайних портьєрів та горизонтальних жалюзі. Вироби підходять для облаштування приватних будинків та квартир, офісів та робочих кабінетів.

«День-ніч» – функціональні системи, для яких характерна простота установки, легкість у догляді, естетичний зовнішній вигляд. Сонцезахисні конструкції забезпечують максимальний комфорт. У них передбачається чергування прозорих та світлонепроникних смуг. Залежно від часу доби та власних побажань, можна повністю закрити вікно або створити розсіяне освітлення.

Обирайте жалюзі, які більше подобаються чи підходять за ціною. Варіантів дуже багато. Тому можна знайти сонцезахисні конструкції, які найкраще доповнять інтер'єр!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні