Путін вимагає від Білорусі наступати на Україну

0
Путін вимагає від Білорусі наступати на Україну
Близькі до кремля джерела повідомляють, що зараз путін наполягає на необхідності наступу на ще двох напрямках: на Київ з боку білорусі та на Харків з Бєлгородської області. Він вважає, що мобілізація п'ятисот тисяч людей дає можливості заткнути дірки на вже існуючих напрямках та створити два нові, пише 12 канал.

На думку путіна, яку підтримує Суровікін, західного озброєння вистачає на утримання Україною поточної ситуації на фронті, але при появі нових напрямків можливості наступу українських військ закінчаться, частину озброєнь українське військове керівництво буде змушене перекинути на нові напрямки, а захід оперативно додаткові постачання озброєнь організувати не зможе.

Путін впевнений, що за «правильного» підходу до планування та керівництва наступу на двох нових напрямках, фронт у Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях з українського боку «посипеться», і це забезпечить нові захоплення території України російськими військами, пише журналіст Андрій Цаплієнко.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні