Іранські військові навчають росіян в Криму — ISW

0
Іранські військові навчають росіян в Криму — ISW
Тегеран направив членів Корпусу вартових ісламської революції Ірану на територію окупованого Криму.

Про це йдеться у заяві аналітиків американського Інституту вивчення війни (ISW). Зазначають, що цю інформацію The New York Times підтвердили посадовці зі США.

На військовій базі в Криму іранці навчають російських окупантів керувати дронами-камікадзе Shahed-136, які надали загарбникам.

За даними видання, спочатку військових рф направили для опанування безпілотників до Ірану. Втім, потім Тегеран вирішив відправити своїх інструкторів до окупованого півострову.

Джерела додають, що невідомо, чи керують іранці цими дронами самі. Також не зрозуміло яка кількість інструкторів перебуває на території Криму.

В ISW наголошують, що таким чином Іран став співучасником злочинів рф, «віддаючи пріоритет психологічному терористичному впливу на українське цивільне населення, а не досягаючи відчутних ефектів на полі бою».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні