Топові онлайн сервіси для кіно та ігор в 2022 році – плюси та мінуси*

0
-2
Останні роки люди по всьому світу змушені проводити більше часу вдома. Перегляд фільмів та онлайн ігри вийшли на новий рівень: статистично, даний показник виріс майже вдвічі. При цьому, користувачі переглядають фільми та грають в онлайн ігри, використовуючи по кілька девайсів.



Що таке стрімінгові сервіси та як їх вибирати?



Стрімінгові сервіси - це спеціальні інтернет-платформи для перегляду фільмів, відео та гри в онлайн розваги. Дані платформи дозволяють користувачам дивитися фільми найвищої якості, грати в ліцензовані ігри від офіційних джерел (наприклад, Elslots). Крім цього, такі сервіси пропонують відео та різноманітні телепрограми.

Сьогодні в мережі можна знайти чимало стірмінгових сервісів. Щоб обрати один з них потрібно проаналізувати кілька критеріїв, а саме:

  • Вартість наданих послуг. При цьому, важливо звертати увагу й на різноманітні акції та знижки для постійних клієнтів чи новачків.

  • Доступні послуги та можливості, які дарує підписка.

  • Якість та наповненість контенту.

  • Простий та зрозумілий інтерфейс сервісу.

  • Стабільність роботи та кваліфікована технічна підтримка.



Плюси та мінуси найпопулярніших віртуальних платформ для ігор та перегляду кіно




  • Netflix - найпопулярніша платформа у світі. Кількість його підписників перевищує 200 мільйонів. Перевагою є можливість дивитись топові стрічки у найвищій якості та без реклами. Крім цього, сервіс порівняно дешевий та має зручний і простий інтерфейс. Щодо недоліків даної платформи, то сюди можна віднести повільне оновлення бібліотеки, а також те, що вона залежить від місця проживання юзера.

  • Amazon є найбільшим конкурентом Netflix. Він дарує користувачам безкоштовний пробний період; контент можна переглядати у веббраузері, у додатку та також у SmartTV. Недоліком для українських споживачів є те, що інтерфейс немає україномовної версії, а також відсутність українського дубляжу.

  • YouTube. Сервіс пропонує різні пакети послуг за доступними цінами. Наприклад, пакет “сімейний” дозволяє одночасно переглядати контент 6 особам, а “студентський” дарує підписникам знижки. Крім цього, завантажене відео можна переглядати оффлайн, а перший місця користування є безкоштовним. Серед недоліків платформи — скромна порівняно з конкурентами бібліотека.

  • MEGOGO. Фільми, серіали, шоу, ТБ-канали, аудіокниги, подкасти — і це ще не весь перелік доступний на платформі. Купити пробні 14 днів юзери можуть лише за 1 гривню, а контент доступний одразу на 5 різних девайсах. Ще однією перевагою MEGOGO є велика відеотека, яка регулярно оновлюється.








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні