У Луцьку затримали водія рівень алкоголю в крові якого перевищив норми у 25 разів

0
У Луцьку затримали водія рівень алкоголю в крові якого перевищив норми у 25 разів
Показники Drager показали максимум: вчора ввечері на вулиці Кравчука патрульні виявили керманича, який порушував правила дорожнього руху. Інспектори зупинили автомобіль та під час спілкування з водієм поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння.

Про це у «Фейсбук» повідомляє патрульна поліція Волинської області.

Керманичу запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу Drager на місці зупинки у присутності двох свідків. Результат позитивний – понад 5,00 проміле, що визначено технічною характеристикою цього приладу (перевищення допустимої норми у 25 разів).

На водія склали протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адміністративні матеріали згідно з вчиненими правопорушеннями.

Сідаючи за кермо під впливом алкоголю ви порушуєте закон і наражаєте себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні