На Рівненщині за кермом авто загинув 20-річний хлопець

0
На Рівненщині за кермом авто загинув 20-річний хлопець
На Рівненщині 20-річний водій Volkswagen загинув після зіткнення автомобіля з придорожнім деревом. Авто зазнало критичних ушкоджень, а загиблого водія затисло у деформованому салоні. Звідти його витягували рятувальники.

Аварія сталась близько 11:00 у неділю, 16 жовтня, на ґрунтовій дорозі між селами Яцьковичі та Вілля Соснівської громади. «Поліцейські на місці події встановили, що водій легковика Volkswagen B5 не впорався з керуванням та в’їхав у придорожнє дерево. Отримані травми виявилися несумісні із життям», – йдеться у повідомленні прес-служби поліції Рівненщини.

Загиблого водія затиснуло у деформованому салоні. Для того, аби його деблокувати, на місце викликали рятувальників з Березного.

«До надання допомоги було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та п'ятеро рятувальників. За допомогою спеціального обладнання бійці ДСНС деблокували тіло чоловіка 2002 року народження», – повідомляє прес-служба ДСНС Рівненщини.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть). Чи був юнак у стані алкогольного сп'яніння, наразі невідомо.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні