Зірка українського кіно розповів, чому не пішов на фронт

0
Зірка українського кіно розповів, чому не пішов на фронт
Український актор Тарас Цимбалюк, який здобув популярність після зйомок у таких серіалах як "Кріпосна" і "Спіймати Кайдаша", розповів, чому після 24 лютого 2022 року не взяв до рук зброю і не став на захист рідної країни.

Він зізнався, що на початку повномасштабного вторгнення виїхав з Києва в Черкаську область, де хотів вступити в територіальну оборону, але йому відмовили.

Тому він вирішив зайнятися волонтерством, щоб наближати нашу перемогу у війні в тилу. Також він повернувся до Києва, де виступає на благодійних заходах.

"Оскільки у мене немає військової кафедри, я не служив, почав використовувати свій медіапростір і популярність, почав волонтерити. У мене є машина, джип, я почав щось там вивозити, рекламувати, звертатися до людей, відповідати на їхні запити і потреби", - сказав Цимбалюк в інтерв'ю "24 каналу", пише Уніан.

Нагадаємо, раніше Тарас Цимбалюк розповів, що розлучився зі своєю дружиною Тіною під час війни. Він зазначив, що їм потрібно рухатися далі, але окремо.

Дівчина також опублікувала пост, в якому подякувала Тарасу за спільно прожиті роки і зазначила, що вони не змогли пережити війну.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні