--> Про що путін хоче домовитись з США | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Про що путін хоче домовитись з США

0
Про що путін хоче домовитись з США
Російський диктатор Володимир Путін хоче, щоб США визнали його на високому рівні та прагне переговорів з Джо Байденом. Саме тому він зараз створює кризу, яка була в 1962 році.

Про це в коментарі "Гордону" сказав російський політолог Станіслав Бєлковський, пише ТСН.

Бєлковський наголосив, що Путін мріє про те, що у США визнали його та спілкувались на рівні. Саме для того він створює ситуацію, яка була під час Карибської кризи в 1962 році. Завданням Путіна є до кінця 2022 року провести переговори зі США.

"Я сумніваюся, що йому це вдасться зробити. Він також у цьому сумнівається, але хоче, безумовно. Його головне завдання – щоб США все-таки визнали його рівною стороною в перемовинах і перестали посилати його в баню. У цьому сенсі "Карибська криза" йому необхідна як повітря, тому що сам факт наявності "Карибської кризи" або сюжету, що розвивається за таким сценарієм, свідчить про те, що Путін ніби дорівнює США і з ним домовляються", - сказав російський політолог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні