Чоловік застрелив у голову свого сусіда

0
Чоловік застрелив у голову свого сусіда
Сусідська пиятика в одному з приватних будинків Дніпровського району Запоріжжя закінчилася трагедією. Хазяїн будинку застрелив свого сусіда.

Про подію повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області.

Так, 14 жовтня до чергової частини Запорізького районного управління поліції звернувся 80-річний мешканець Дніпровського району, який повідомив, що за місцем проживання сусід виявив без ознак життя свого сина.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи провели комплекс необхідних слідчо-оперативних дій та встановили, що двоє чоловіків, які проживають по сусідству, перебуваючи у будинку одного з них, розпивали алкогольні напої. Під час застілля між ними виник конфлікт, у ході якого 57-річний господар зробив постріли з револьвера в голову та живіт гостя. Отримані тілесні ушкодження для 55-річного чоловіка стали смертельними.

Зброю злочину вилучено та направлено на проведення експертизи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні