Наступні кілька тижнів війни в Україні будуть важкими

0
Наступні кілька тижнів війни в Україні будуть важкими
Найближчі кілька тижнів війни РФ проти України будуть критичними. Збройний конфлікт балансує на шляху до непередбачуваної нової фази напередодні початку зими.

Про це пише американське видання CNN, передає Obozrevatel посилаючись на думку старшого наукового співробітника програми Chatham House з Росії та Євразії Кейра Джайлза. За його словами, переломним моментом війни став вибух на Кримському мосту, який "вдарив по психіці росіян і дав Україні значний стратегічний імпульс".

Експерт очікує, що взимку через морози наземні бої сповільняться, тому наступні тижні війни матимуть вирішальне значення. "Те, що здавалося віддаленою перспективою чогось, що можна було б переконливо назвати перемогою України, тепер стало набагато правдоподібнішим. Реакція Росії, ймовірно, буде ще сильніше загострюватися", – сказав Джайлз.

У свою чергу старший науковий співробітник Міжнародного інституту стратегічних досліджень Самір Пурі зазначив, що окупаційні війська РФ "грають до свистка". Тобто ворожа армія намагається "уникнути колапсу на своїй лінії фронту до настання зими".

За його словами, якщо до Різдва лінія фронту не зазнає значних змін, це буде величезний успіх для військ Путіна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні