Лукашенко розповів про їхні з путіним відносини

1
Лукашенко розповів про їхні з путіним відносини
Самопроголошений білоруський президент олександр лукашенко запевняє, що не має проблем у спілкуванні з російським президентом-диктатором Володимиром путіним, пише ТСН.

Він наголосив, що особисті стосунки між ними «не завжди були безхмарними», втім, наразі такими взаєминами, як між ними, не можуть похвалитися інші політики.

«Ви знаєте, що ми і сперечалися, і сварилися часом, але як найближчі друзі та надійні партнери. Як я одного разу сказав, що такого рівня взаємин, як між президентами Білорусі та росії, немає ні в кого, по-перше. По-друге, останнім часом наші стосунки лише посилилися, зміцнилися. Ми абсолютно довіряємо одне одному. Тому проблем практично немає у спілкуванні», - сказав лукашенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А простіше -"той того"...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні