Росіянка в Німеччині знущалася з українців

1
Росіянка в Німеччині знущалася з українців
Слідчі поліції та прокуратури німецького міста Ландсгут провели обшук у квартирі 30-річної росіянки, яка публічно схвалювала війну росії проти Україні та знущалася з українців на вулицях, пише УНІАН.

30-річна безробітна росіянка Юлія П. викладала в соцмережах відеоролики, в яких вона танцює під бомбардування в Україні, знущалася з українців на вулицях і провокувала учасників проукраїнської демонстрації.

Жінку підозрюють у тому, що з травня 2022 року вона пропагувала і прославляла російську збройну агресію проти України, публікуючи відповідні пости на різних інтернет-платформах. Зокрема вона поширювала проросійську пропаганду через Instagram і Tiktok. Її акаунти в цих соцмережах уже закриті.

Зараз Юлія П. зосередила свою діяльність у Telegram, де вона закликала людей витрачати якомога більше електроенергії в Європі, тому що ці витрати автоматично підуть на користь росії.

Під час обшуку правоохоронці вилучили в росіянки три смартфони та ноутбук. Розслідування прокуратури та кримінальної поліції Ландсгута щодо підозри в образі та схваленні кримінально караних злочинів триває.

Примітно, що підозрювана перебуває в Німеччині без дійсної посвідки на проживання, проте депортацію в росію поки що призупинено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На гілляку москаляку!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні