Стало відомо, коли вб'ють путіна

0
Стало відомо, коли вб'ють путіна
На застосування росією ядерної зброї Захід відповість конвенційною, але сучасною зброєю, та може ліквідувати диктатора володимира путіна особисто, пише ТСН.

Про це розповів політичний експерт Дмитро Васильєв.

«Весь західний світ дуже чітко сказав, що реакція на можливий ядерний удар росії по Україні буде абсолютно нищівною для росії. Це не буде ядерна зброя. Про це сказали європейці, про це сказали США. Але ці конвенційні новітні види озброєння, які є у країн НАТО, у США, у країн Європи, знищать російську армію на українській території, знищать Чорноморський флот», – повідомив експерт.

Він каже, що за інформацією від різних інсайдерів та експертів путіну донесли, що він під контролем і цей контроль буде буде знати, де він перебуває. І там, де він перебуватиме, туди також «прилетить».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні