Сьогодні росіяни можуть масово атакувати Україну: які об'єкти під загрозою

0
Сьогодні росіяни можуть масово атакувати Україну: які об'єкти під загрозою
У День захисника України російські військові можуть завдавати чергових масованих ракетних ударів. Тож українців 14 жовтня просять не ігнорувати сигналів про повітряну тривогу, пише 24 канал.

Окупанти, які ніяк не можуть досягнути бажаних результатів не фронті, продовжать терор мирного населення. Для цього ворог може завдати ракетних ударів по обласних центрах.

У Штабі оборони Запорізького краю повідомляють, що упродовж 14 жовтня окупанти можуть активізуватися. Ворог може атакувати Україну як крилатими ракетами, так і БпЛА, а також оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер". Тож саме у цей день не варто ігнорувати сирен.

Ймовірність завдання ракетних ударів – 90%. Ворог може атакувати обласні центри. Мішенями окупантів можуть стати військові об'єкти, а також критична інфраструктура. Не виключають також масованого обстрілу наших позицій і не лише по всій лінії зіткнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні