Чому Монатік не повернувся в Україну після початку війни

4
Чому Монатік не повернувся в Україну після початку війни
Український мультиартист Дмитро Монатік зізнався, що не міг покинути дружину Ірину та двох маленьких синів на свавілля долі. Як відомо, напередодні вторгнення росії до нашої країни Монатік разом з родиною поїхав у відпустку до Барселони, пише ТСН.

Там родина дізналася, що в Україні розпочалася повномасштабна війна:

«Ми приїхали до Барселони. Я пам'ятаю, 23 число, ми сиділи, як завжди, будували плани на майбутнє. Це був найбільш підготовлений рік зі всіх років у професійному плані. Коли Ірина 24 лютого мене розбудила і сказала, що почалася війна і бомблять наші міста, що Путін напав. Ці емоції дуже важко передати словами, але відчуття дуже легко прокидається всередині. Дуже легко, не забувається. Але, це ми за кордоном. А що відчували люди, які всередині країни? Ось цей синдром вцілілого моментально з'являється і зжирає тебе зсередини. Ти хочеш їхати, бути корисним. Було дуже багато вагань. Але я розумів, що у мене двоє дітей, і ось вони тут», - поділився Монатік.

Артист зізнався, що ділився своїми ваганнями з дружиною і вони домовилися, що спочатку Дмитро побуде з ними, допоможе налагодити життя за кордоном, і тоді поїде до України:

«Ми зійшлися ось так. Це складно, ми не знаємо, куди нам їхати, що нам робити. В нас вкрали життя, і зараз нам треба щось думати. Я не можу зараз, в такий складний час, коли ми абсолютно нічого не розуміємо, взяти ось так і все – я пішов. Просто залишити їх на свавілля долі. Якось так трапилось, що бог за руку потягнув, я опинився поруч з ними. Я якось мусив переступати через свої якісь внутрішні «я мушу бути там», чоловіче его. Ми домовились так, зараз будемо максимально допомагати, все що ми можемо робити, все, що в наших силах. Будемо максимально корисні. І це трішечки заспокоювало. І ми справді, і в перший місяць, і зараз дуже багато зробили», - розповів Дмитро.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто він за національністю всім відомо. То які можуть бути запитання.
Відповісти
бо ссикло)
Відповісти
То є чмоня!!!
Відповісти
це хто? черговий блазень
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні