Жінки з якими іменами завжди брешуть

1
Жінки з якими іменами завжди брешуть
Астрологи розповіли про п'ять жіночих імен, власниці яких - справжні брехухи. Їм вірити - себе не поважати. Тому будьте обережні, якщо у вашому оточенні такі є, пише УНІАН.

Олександра
Власниці цього імені - справжні брехухи. Вони роблять це настільки майстерно, що оточуючі можуть навіть не помітити обману.

До слова, брехати ці люди можуть як в дрібницях, так і в чомусь серйозному, тому радимо перевіряти все, що ті вам говорять.

Лариса
Власниці цього імені - головні пліткарки. Вони можуть лукавити і навіть оббрехати людину за її спиною. Робиться це найчастіше в разі, коли ті бачать власну вигоду.

Ксенія
Вони часто брешуть, щоб виправдати себе і перекласти свою провину на інших. Дівчата і жінки з цим ім'ям зовсім не відчувають докорів сумління, якщо їм довелося когось обдурити. Їм найкраще забути це і жити далі. А ось їх оточення такого не забуває і не прощає.

Наталія
У рейтинг найголовніших брехунів за ім'ям входять і Наталії. Вони не дуже люблять обманювати кого-небудь, але часто помилково вважають, що брехня на благо може врятувати ситуацію. Правда, на практиці вона швидше псує ситуацію і створює Наташі погану репутацію.

Ірина
Іри здатні обманювати навіть найближчих людей. Їх не мучить совість, навіть якщо доводиться говорити неправду чоловікові, брату, сестрі, батькам або дитині. Правда, брехати вони зовсім не вміють, тому часто плутаються в своїх свідченнях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Здравствуйте. Анимационная студия ТаракановаЛайф, предлагает Вам:

- создание анимационного мультсериала для ТВ и соцсетей, под Ваш бизнес тему или отдельно;

- создание мультипликационного персонажа, для соцсетей, для нанесения на фото, для привлечения дополнительного внимания зрителя/подписчика/клиента. Наши работы можно посмотреть в Inst. @TarakanovaLife

Тема: Приглашаем к сотрудничеству

Почта: info@tarakanovalife.ru

Телефон: +79166351053

Контактное лицо: Бурлаков Александр
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні