До Пугачової звернулися з Красної площі після її від'їзду з росії

0
До Пугачової звернулися з Красної площі після її від'їзду з росії
Раніше росіяни залишали Пугачовій гнівні звернення, але цього разу за неї "вписалися" шанувальники, пише Уніан.

На Красній площі в Москві з'явилося нове звернення до Алли Пугачової, яка нещодавно вдруге виїхала з країни-агресора. Цього разу до неї публічно звернулися шанувальники і заявили, що вони її люблять.

Так, до Пугачової звернулися люди, що підтримують її позицію щодо війни в Україні. У небі з'явився напис: "Алло, ти найкраща! Ми тебе любимо!".



Зазначимо, вперше до Алли Пугачової публічно звернулися з будівлі телецентру Останкіно після того, як вона покинула Росію в перші дні повномасштабного вторгнення.

"Алло, добре, що ти втекла. Алло, ти давно тут всіх за*бала", - з'явився напис на будівлі.

Так зірці вирішили помститися за те, що її чоловік відкрито підтримав Україну, а вона промовчала, очевидно, погодившись з його позицією. Потім подібний гнівний напис з'явився ще раз, після повернення Пугачової до Росії. Вдруге він був з відсиланням до того, що на батьківщину іменита співачка повернулася без Максима Галкіна.

І втретє до неї звернулися вже шанувальники після того, як вона знову виїхала з РФ, бо її дітей почали цькувати в школі через засудження зіркової пари злочинного режиму Кремля.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні