Чи зможе рф знову масово атакувати Україну у найближчий час

0
Чи зможе рф знову масово атакувати Україну у найближчий час
Росія може завдавати повторних масованих ударів по Україні. Однак повторення того, що було 10 жовтня, скоріш за все не буде. Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов, пише ТСН.

«Російські ракетні атаки по Україні будуть продовжуватися, скільки в них буде сил та можливостей. Таке як 10 жовтня, я думаю, навряд чи повториться, тому що за даними нашої розвідки, вони готували більше місця цю операцію. Тобто вони збирали ракети з усіх куточків», - наголосив Олег Жданов.

Він також додав, що новий командувач «СВО» в Україні Суровікін дав наказ «розпечатати» недоторканий запас. Водночас ні американська, ні британська розвідка не можуть сказати, яка ж кількість ракет у рф.

«Так як більшість сховищ розташовані за Уралом, а ця територія не підпадала під жодний договір, на кшталт про звичайне озброєння в Європі, який би дав можливість верифікувати кількість цих ракет», - підкреслив Жданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні