Маша Єфросиніна злісно звернулася до росіян

0
Маша Єфросиніна злісно звернулася до росіян
Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна на тлі ракетних ударів по території України емоційно звернулася до росіян, які радіють атаці, пише Політека.

Телеведуча Маша Єфросиніна зізналася, що вкрай здивована, що росіяни радіють смерті людей у ​​сусідній країні. Згадала вона і про свою сестру з Криму, яка також раділа вбивству мирних українців.

За її словами, жителі України були щасливі вибухам на Кримському мосту тому, що через нього поставлялася військова техніка, що руйнує міста і вбиває людей. При цьому міст – просто купа каменю, яку підірвали. Але ні, росіяни вважають, що вбивство мирних українців – це помста за купу каменю.

«Чи знаєте ви в чому між нами різниця, громадяни країни, що найбільше обісралась у світі? Ви - скиглики, ви постійно скиглите, що «уряд у вас не такий, але ви нічого не можете зробити, ви ж маленькі люди, бідні». Жерте один одного і висираєте свою злість на інші народи, а ми самі обираємо, як жити і уряд свій самі обираємо, ми обираємо самі захищати свої землі, ми обираємо, як будувати своє майбутнє, ми дивимося в очі труднощам і не ноєм, а беремося за руки і об'єднуємося - вісім місяців вже стоїмо за свою країну», - заявила Маша Єфросиніна.

Пригадала вона також, що українці за кілька днів збирають мільйони гривень на зброю, яка допоможе ЗСУ, та що там зброю – навіть на цілий супутник гроші скинули.

«Злорадність - доля слабких, громадяни росіяни! А нас ви тільки більше розлютили! І в рази сильніше згуртували проти вашої прогнилої наскрізь федерації нелюдів...», - доповнила телеведуча.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні