В рф готуються здати Крим

0
В рф готуються здати Крим
Режим російського диктатора володимира путіна втратив ілюзії про мир та стабільність в Криму після підриву Керченського моста. Тепер в рф запустили «таємне опитування» про те, як їхні громадяни сприймуть втрату півострова та чи готові його захищати, пише УНІАН.

«Російські державні організації, що «вивчають» суспільну думку в рф, отримали термінове завдання на проведення опитування щодо повернення Криму під контроль України. На фоні вибуху на Керченському мосту, що підірвав ілюзію про мир і стабільність на півострові, та успіхів ЗСУ Кремль вирішив терміново вивчити ставлення своїх громадян до поразки у битві за півострів. Дані закритого дослідження мають бути всередині жовтня», - йдеться у повідомленні.

За даними Центру нацспротиву, одним з ключових пунктів опитування є запитання: чи готові росіяни воювати з Україною в разі втрати контролю над Кримом. У Москві занепокоєні спротивом місцевого підпілля. За попередніми даними місцеве населення Криму не задоволене оголошеною мобілізацією і не готове воювати.

Наразі невідомо, чи використають росіяни результати дослідження публічно. «Якщо це станеться, то ключовою тезою такої публікації буде те, що «рускій народ готов бороться за Крим», - додають у Центрі нацспротиву.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні