Білорусь перекидає 13 ешелонів з військовою технікою: напрямок

0
Білорусь перекидає 13 ешелонів з військовою технікою: напрямок
Режим самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка, ймовірно, розпочав передачу росії важкої бронетехніки. З Білорусі у напрямку росії зафіксували рух ешелонів з військовою технікою, пише 24 канал.

У Генштабі ЗСУ ввечері 9 вересня повідомили, що росія використовує для війни проти України військові склади та арсенали Білорусі. Зокрема, найближчим часом сплановано переміщення на територію росії ще 13 ешелонів з боєприпасами та матеріально-технічними засобами.

На тлі інформації від Генштабу ЗСУ активісти з «Беларускі Гаюн» опублікували відео, як з Білорусі у напрямку росії перекидають техніку. Відео знято на залізничній станції «Орша» (Вітебська область). Дата зйомки – приблизно ранок 9 жовтня.

Як зазначили активісти, на відео можна помітити не менше 12 танків Т-72А, а також вагон із військовослужбовцями.

Повідомляється, що танки Т-72А не перебувають на озброєнні білоруської армії. Основним бойовим танком збройних сил Білорусі є Т-72Б.

Активісти припускають, що танки Т-72А були зняті зі зберігання збройних сил Білорусі, а також режим Лукашенка розпочав передачу Росії важкої бронетехніки, знятої зі зберігання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні