Великі гроші та хвороба: гороскоп на 10 жовтня

0
 Великі гроші та хвороба: гороскоп на 10 жовтня
Для кого зі знаків Зодіаку 10 жовтня стане вдалим, а кому принесе нервові і хвилюючі моменти - дізнайтеся в гороскопі для всіх знаків, пише Уніан.

Овен
Астрологи радять уродженцям даного знака Зодіаку в цей день все ж взятися за не дуже приємні питання, які ті довго відкладали.

Телець
На представників цього знака Зодіаку чекають великі гроші. Вам можуть зробити привабливу пропозицію, в результаті якої ви отримаєте великий цінник.

Близнюки
Цим представникам також буде щастити у фінансовому плані. Йдеться про прихід нового джерела доходу, який дозволить вивести своє життя на новий рівень. Не пропустіть хороший шанс!

Рак
А ось цим людям пощастить не так, як Тельцям або Близнюкам. Вони можуть захворіти. Відчуття застуди може супроводжувати вас протягом усього дня.

Лев
У цей день ви зіткнетеся з труднощами в роботі і відвертим невдоволенням з боку вашого керівництва. Можливо, отримаєте догану або навіть звільнення.

Діва
Вашу роботу можуть критикувати. Зірки радять не надавати значення тим, хто намагається просто вас захейтити. Краще запитайте думку третьої сторони. А також намагайтеся зробити все, щоб не опустити руки.

Терези
Якщо на цей день ви плануєте якісь поїздки, то їх краще відкласти. Найкраще цей день провести вдома і нікуди не ходити, оскільки біди можуть переслідувати вас по п'ятах в прямому сенсі цієї фрази.

Скорпіон
10 жовтня у вас буде багато домашніх турбот. Наприклад, ви будете прибирати, прати, прасувати, готувати. З одного боку це допоможе відволіктися від думок про проблеми, а з іншого - істотно втомить вас до вечора.

Стрілець
Тиждень почнеться для вас з рутини і безлічі робочих завдань. Постарайтеся найскладніші і не дуже приємні справи зробити в першій половині дня.

Козеріг
Цей день пролетить для вас непомітно. Увечері ви зможете зустрітися з друзями і провести з ними час в приємній ламповій атмосфері.

Водолій
Астрологи кажуть, що в цей день вам може знадобитися йти в лікарню, здавати якісь аналізи або відвідувати салон краси.

Риби
Зірки просять уродженців цього знака не приймати ніяких імпульсивних рішень, і не змінювати своє рішення. Це може негативно позначитися на вашому майбутньому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні