Тіло «азовця» повернули рідним після півроку пошуку. ФОТО

0
Тіло «азовця» повернули рідним після півроку пошуку. ФОТО
У селі Покровське у Миколаївській області попрощалися з бійцем полку "Азов" Володимиром Крижанівським, якого рідні розшукували півроку.

Як йдеться в сюжеті ТСН, Володимиру було 26, він закінчив коледж і університет у Миколаєві. Служив у полку "Азов" і до останнього обороняв Маріуполь.

"Казав, що вони переможуть і що в нього все добре. Він був позитивним хлопчиком, він вірив в краще, що добро перемагає зло. Писав, що підбили танки, спалили колону, взяли полонених, а потім зв'язок зник", - розповіла сестра "азовця" Олена.

Зв'язок родини з Володимиром перервався наприкінці березня. Ніхто з сім'ї не знав чи живий він. Шукали його по усіх лікарнях і таборах для військовополонених, а знайшли на Дніпропетровському цвинтарі, де він був похований як неопізнаний.

"У серпні місяці батько здавав ДНК вдруге, що він там похований і побратим теж похований", - в сльозах розповіла мама бійця.

Свій останній бій Володимир Крижанівський з позивним "Естет" прийняв ще з двома побратимами біля маріупольського летовища. Вони тримали кругову оборону, і втрьох загинули. За кілька днів до цього він ще телефонував сестрі.

"Казав, що постійно не на одному місці, був сильно контужений. Не телефонував два тижні, не могли знайти місце, потім позвонив. Не хотів розказувати вже нічого", - розповіла вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні