--> Чи готові школи України до зими | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи готові школи України до зими

0
Чи готові школи України до зими
Наголошується, що є ще приблизно тиждень, щоб довести до 100% ступінь готовності шкіл і садочків у тих регіонах, де можна безпечно працювати в очному форматі.

В Україні завершують підготовку шкіл до опалювального сезону. Наразі вже понад 10,9 тисячі шкіл, а це 91,5% від їх загальної кількості, завершили підготовку до зими.

Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

За його словами відомо, які області повністю (100%) підготували школи до опалювального сезону:

Вінницька обл.;
Волинська обл.;
Дніпропетровська обл.;
Житомирська обл.;
Київська обл.;
Івано-Франківська обл.;
Кіровоградська обл.;
Рівненська обл.;
Полтавська обл.;
Тернопільська обл.;
Чернівецька обл.;
місто Київ.
За словами Гетманцев, непогана картина і серед дошкільних закладів – середня готовність 92% (100% у 13 регіонах і Києві).

"Є ще приблизно тиждень, щоб довести до 100% ступінь готовності шкіл і садочків у тих регіонах, де можна безпечно працювати в очному форматі. Працюємо і над вирішенням безпекових питань. Наразі вже 69,4% шкіл мають укриття, що відповідають встановленим вимогам (півроку тому цей показник становив лише 10%)", - зазначив Гетманцев.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні