Путін хоче укласти велику угоду, яка стосується і України: про що йдеться

0
Путін хоче укласти велику угоду, яка стосується і України: про що йдеться
Радник президента Туреччини Ібрагім Калін заявив, що російський диктатор володимир путін хоче укласти «нову велику угоду» з країнами Заходу, яка частково стосуватиметься й України, пише Укрінформ.

«Наше розуміння полягає в тому, що пан путін хоче мати нову велику угоду, нову угоду із Заходом. Це частково стосується й України, безумовно. Але більш глобальне питання – це справді нова угода між росією та західним світом», - сказав Калін.

За його словами, москва вважає, що угоди, укладені наприкінці «холодної війни» за президентів Михайла Горбачова та Бориса Єльцина, більше не відображають сучасної росії.

«Є нова росія, є новий світ, є нова реальність, і вони хочуть мати нову угоду», – зазначив радник президента Туреччини.

Він також заявив, що, попри несприйняття українською стороною володимира путіна як людини, з якою можна вести будь-які перемовини, на його думку, рано чи пізно сторони повернуться до переговорного процесу.

«Питання в тому, коли ми повернемося до цього, і скільки шкоди буде завдано до того часу?» – сказав Калін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні