--> Стало відомо, заради чого росіяни вбивають українців. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, заради чого росіяни вбивають українців. ВІДЕО

0
Стало відомо, заради чого росіяни вбивають українців. ВІДЕО
Російські окупанти не приховують, що йдуть на війну проти України заради обіцяних командуванням грошових виплат. Підписуючи контракт, вони розраховують на 180 тис. рублів, а в підсумку не отримують нічого, до того ж їм ще й погрожують в’язницею, пише Обозреватель.

У цьому зізналися полонені військовослужбовці ЗС РФ 20-річний Даніл Кузнєцов та 23-річний Андрій Зав’ялов, які потрапили в полон. На допиті в Запоріжжі вони розповіли, про що бреше "друга армія світу".

Молодший полонений загарбник родом із російської провінції – села Починок Ленінградської області. Вбивати українців він пішов, щоб "зачепитися у культурній столиці".

Інший окупант зазначив, що родом із Далекого Сходу й працював на нафтопереробному підприємстві, коли прийшла рознарядка від міноборони.

"Договір підписав. Виходить, 40 тис. рублів у місяць, якщо ти перебуваєш на території РФ, й до 180 тис. рублів, якщо безпосередньо на кордоні", – розповів Зав’ялов.

Проте обох росіян відправили в самісіньке пекло війни: автомат підібрали із землі, посадили в старий "Урал" й без важкої техніки та військових командирів відправили на передову.

Там вони побачили багато відмовників воювати – мовляв, приїхало пів тисячі новобранців, а поїхало 300. Про те ж, що глава РФ Володимир Путін оголосив у країні часткову мобілізацію, дізналися вже потрапивши в полон в Україні.

Окупант Кузнєцов на допиті навіть заплакав, бо його батько за віком теж підлягає під такий призов. Росіянин усвідомлює, що того на війні "просто вб’ють і він залишиться без батька".

"Всі, хто мене знає, мої друзі, родичі – ніякої мобілізації, не потрібно погоджуватися на це", – закликав його товариш.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні