П’яний чоловік побив дружину через те, що вона просила знайти роботу

0
П’яний чоловік побив дружину через те, що вона просила знайти роботу
Житель Роздільнянського району в стані алкогольного сп’яніння на очах у своїх малих дітей побив їхню матір. Роздратувало зловмисника те, що жінка постійно просила взятися за розум і знайти роботу.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області.

До цього чоловік неодноразово кривдив жінку, правоохоронці регулярно проводили з ним профілактичні бесіди. За півтора року на нього п’ять разів складали адміністративні матеріали за домашнє насильство. Він визнавав свою провину, сплачував штрафи, каявся, але ставлення до сім’ї не змінив.

Враховуючи систематичний характер завданих страждань як дружині, так і малолітнім дитям, що були свідками, поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом домашнього насильства. Чоловіку вже повідомили про підозру.

Фігуранту загрожує покарання у вигляді громадських робіт строком від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років чи позбавлення волі на строк до двох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні