--> Вночі до Білорусі з рф прилітав літак, який привіз невідомий вантаж | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вночі до Білорусі з рф прилітав літак, який привіз невідомий вантаж

0
Вночі до Білорусі з рф прилітав літак, який привіз невідомий вантаж
Вночі 8 жовтня на військовий аеродром Мачуліщі прилетів пасажирський Ан-148 ВКС РФ із рег. номером RA-61733, який прямував із Москви із зупинкою у Ростові-на-Дону, повідомляє Беларускі Гаюн.

При цьому на публічних авіарадарах, як FlightRadar24, видно, що при прильоті/вильоті з Ростова літак або вимикав ADS-B відповідач (передачу координат), або в цьому районі немає приймачів, які транслюють шлях борту на FR24. Так чи інакше, достеменно відомо, що в Мачулищах Ан-148 приземлився о 02:35.

Відомо, що борт привіз невідомий вантаж, який розвантажували трохи менше години, вже о 03:38 борт відлетів із Мачулищ і попрямував на військовий аеродром Чкаловський (Московська обл, РФ).

Звертає на себе увагу, що 6 жовтня RA-61733 літав із Москви до іранського Тегерану, проте зв'язок між цими польотами, якщо він і є, на даний момент не встановлений.

У той же час, якщо припустити, що зв'язок є, то доречним буде додаткове припущення, що на борту могли привезти: іранські дрони, запчастини до них та/або фахівців з налаштування.

Знову ж таки не можна забувати ключове, що Ан-148 — це пасажирський літак. Відповідно, у відносно невеликому вантажному відсіку не можуть привезти велику партію БПЛА. Максимум ми можемо говорити про декілька зразків та фахівців з налаштування/презентації цієї техніки. Але підтверджень, що вантажем є саме дрони — у нас, як і раніше, немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні