Росіяни перекинули в українське місто 1000 вагнерівців

0
Росіяни перекинули в українське місто 1000 вагнерівців
ЗСУ продовжують просуватися на Сході України. При цьому окупанти намагаються втриматися на своїх позиціях. У Лисичанськ вони вже перекинули тисячу вагнерівців, пише 24 канал.

Військове керівництво держави агресорки побоюється, що українські військові зможуть швидко прорватися. Отож вони перекинули вагнерівців для підкріплення.

Яка ситуація на Сході України
Дослідники американського Інституту вивчення війни вважають, що 7 жовтня ЗСУ, ймовірно, продовжили контрнаступ на трасі Кремінна-Сватове на заході Луганської області. Водночас у російському міноборони стверджували, що їхні війська відбили спробу ЗСУ форсувати річку Жеребець на Лиманському напрямку.

Аналітики також послалися на слова голови Луганської ОВА Сергія Гайдая про те, що в неназваних населених пунктах області тривають запеклі бої. Росіяни усвідомлюють вразливість своїх оборонних позицій у Сватовому й тому почали заміновувати інфраструктуру міста.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні